1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Tayyip hayranlığı işine yaramadı!
Tayyip hayranlığı işine yaramadı!

Tayyip hayranlığı işine yaramadı!

Başbakan Erdoğan'a hayran olduğu için 4 çocuğuna Mücahit, Recep, Tayyip ve Erdoğan ismini koyan Rizeli inşaat işçisinin derdi büyük!

A+A-

Rize'nin Güneysu İlçesi’nde oturan ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a hayran olduğu için dünyaya gelen 4 çocuğuna Mücahit, Recep, Tayyip, Erdoğan ismini koyan 4 çocuk babası inşaat işçisi İzzet Ayhan, çocuklarına ismini verdiği hemşerisi olan Başbakan ile bir kez olsun görüşememenin ezikliğini yaşadığını söyledi.

Rize'nin Güneysu İlçesi’ne 7 kilometre uzalıkta olan Gürgen Köyü’nde oturan İzzet Ayhan (37) adlı inşaat işçisi, hayranı olduğu Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a sevgisini farklı bir biçimde gerçekleştirmiş.

Başbakan Erdoğan'ın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı yaptığı dönemlerde geldiği Güneysu Handüzü Yaylası’nda kendisiyle tanıştığını belirten İzzet Ayhan, "O günlerden belliydi bir lider olacağı. Ona karşı ailece büyük bir hayranlık duyuyorduk. Evlendikten sonra ona sevgimi çocuklarıma ismini vererek göstermek istedim” diye konuştu.

33600

4 ERKEK ÇOCUĞU OLDU

İzzet Ayhan, "İlk çocuğuma Mücahit (15) ismini koydum. Biz onu Tayyip Erdoğan olarak bildiğimiz için ikinci çocuğuma Tayyip (13) ismini verdim. Daha sonra dünyaya gelen çocuğuma ise Erdoğan(11) popüler olduktan sonra ilk ismi olan "Recep"te ön plana çıkınca son çocuğuma da Recep (7) ismini koydum. 4 yıl öncede Gamze adını verdiğimiz bir kız çocuğumuz oldu" dedi.

EŞİMİN VE ÇOCUKLARIN SAĞLIK SORUNU VAR

Başbakan Erdoğan'ın baba ocağı Güneysu'ya çok kez gidip gelmesine rağmen kendisiyle görüşme şansını hiç yakalayamadığını belirten Baba İzzet Ayhan, "Bu seferki gelişinde de bu imkanı bulamadım. Kendisine köyümüzde yaşanan sıkıntıları anlatmak isterdim. Köydeki çocuklar buna benim 2 çocuğum da dahil 2 kilometre uzaklıktan okula gidip geliyorlar. Kaymakamlık ve belediyeden servis konusunda yardım istedik ama mesafe az diye vermediler. 2 kilometrenin neresi az anlayamadık. Eşim troit kanseri, küçük kızım Gamze şeker hastası, oğlum Tayyip'in zihinsel gelişmesinde sorun var. Sürekli hastanelere gidiyoruz. Kendimi bir çay fabrikasından sigortalı göstererek bu tedavilerin altından kalkmaya çalışıyorum. Ama ekstra tedaviler çıkıyor" ifadelerini kullandı.

BİR İŞ İSTİYORUM

Çocuklarıma ismini verdim diye duygu sömürüsü yapıyor dememeleri için Başbakan Erdoğan'dan bugüne kadar iş istemediğini belirten Baba Ayhan, "Bir sefer durumumuzu anlatan bir mektup yazarak korumasına verdim. Bir iki sefer not gönderdim. Haberi oldu mu bilmiyorum. Ben sadece bir iş istiyorum. Bunu da sadece hastanelerin sigorta hizmetlerinden yararlanmak için istiyorum. Yani eşim ve çocuklarım için. Bu konuda Başbakanımızdan yardım isteyecektim. Her ne iş olursa yaparım. Ekmeğimi kazanmak için ne iş olduğuna bakmam çalışırım" diye konuştu

BAŞBAKANI SEVDİĞİMİZDEN KOYDUK

Anne Emine Ayhan, "Biz Başbakanımızı sevdiğimiz için bu isimleri çocuklarımıza koyduk. Bir beklentimiz falan yok. Eşim yıllardan beri inşaatlarda çalışarak ekmeğimizi kazanıyor. Sırf yanlış anlaşılır diye gidip Başbakan'dan iş istemiyor. Fakat 5 çocuğu da okutmak bakıp büyütmek o kadar kolay değil. Benim ve iki çocuğumun sağlık problemi var. Sırf bu yüzden sigortalı bir işi olsun istiyoruz. Birde çocuklarıma servis. Kışın 2 kilometre yürüyerek okula gidip gelinir mi" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
4 Yorum