1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. RİZESPOR

  4. Rizespor Kweuke ile 4 yıllık sözleşme imzaladı
Rizespor Kweuke ile 4 yıllık sözleşme imzaladı

Rizespor Kweuke ile 4 yıllık sözleşme imzaladı

Rizespor transfer bombasını Leonard Kweuke ile 4 yıllık sözleşme imzalayarak patlattı. Kweuke Bolu kampına katıldı. İşte o özel haber:

A+A-

ALİHAN TELATAR
Rizespor transferde yeniden atağa kalktı. Yeşil-mavililer Leonard Kweuke ile 4 yıllık sözleşme imzaladı ama bu anlaşma golcü oyuncunun Sparta Prag'ta olan cezası tamamlandıktan sonra resmileştirilecek.

leonard-kweuke1.20130710213512.jpg

Yeşil-mavililerin bir süredir peşinde olduğu Kweuke'nin transferinde yaşanan pürüzler nedeniyle yönetim kurulu üyesi Koray Deniz, Çek Cumhuriyetine gitmişti.

79629.jpgSparta Prag ile bir yıllık daha sözleşmesi bulunan 1.88'lik golcünün bonservisi için kıran kırana yapılan pazarlıklar sonunda anlaşmaya varılmıştı.

Tarafların el sıkışmasından sonra Koray Deniz, önceki akşam Kweuke ile birlikte İstanbul'a geldi ve ayağının tozuyla Bolu'ya gidip kampa katıldı.

BAŞARILI OLACAĞIM

Yeşil-Mavili takımın uzun uğraşlar sonunda transfer ettiği Leonard Kweuke, Rizespor'a transfer olduğundan dolayı çok mutlu olduğunu söyledi. Türkiye'den birçok kulüpten teklif aldığını ancak en fazla ısrar eden kulübün Rizespor olduğunu ifade eden Kweuke şunları söyledi: “3 yıl Sparta Prag'ta oynadıktan sonra Türkiye'ye Ç.Rizespor'a transfer oldum. Rizespor transferimde çok ısrarcı oldu. Şimdi burada olduğum için çok heyecanlıyım. Başarılı olacağıma inanıyorum."

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız