1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. 14 Gürcü kadın sınır dışı edildi
14 Gürcü kadın sınır dışı edildi

14 Gürcü kadın sınır dışı edildi

Yabancı uyruklu 14 bayan, Pazar İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince, pasaport kanununa muhalefet ve fuhuş suçlarından yakalanarak sınır dışı edildi.

A+A-

Rize'nin Pazar ilçesinde, İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin yaptıkları operasyonda gözaltına alınan 14 yabancı uyruklu kadın, pasaport kanununa muhalefet ve fuhuş yapmak suçlarından sınır dışı edildiler.

MOBESE kameraları ile takip edilerek gözaltına alınan Gürcistan uyruklu kadınların yapılan sağlık kontrollerinde, 2'sinde Hepatit B ve Hepatit C virüsü tespit edildi.

Sağlık kontrolünden sonra 14 yabancı uyruklu kadın yapılan işlemlerin ardından Sarp Sınır Kapısı'na götürülerek sınır dışı edildiler.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
5 Yorum