1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. 200 metrede defalarca takla attı!
200 metrede defalarca takla attı!

200 metrede defalarca takla attı!

Rize'de meydana gelen trafik kazasında, 40 metre fren yapıp yuvarlandığı çay bahçesinde 200 metre boyunca defalarca takla atan aracın şoförü yaralı kurtuldu.

A+A-

GÖKTÜRK FIRAT
Rize’de inanılması zor bir trafik kazası meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Rize-Güneysu Karayolu’nun Pazarköy Kavşağı’nda meydana gelen trafik kazasında Hakan Aygün (24) yönetimindeki 53 DK 178 plakalı otomobil ani fren yaptıktan sonra uçtuğu çay bahçesinde takla atarak 200 metre sürüklendi.

Çay bahçesinde küçük bir ağaca takılarak duran araç hurdaya döndü. Emniyet kemeri takılı olan Aygün inanılması güç kazayı sadece sol bacağı kırılarak atlattı.

Aygün kaldırıldığı Rize Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde ayağı alçıya alındıktan sonra taburcu edildi.

28863

Görgü tanıkları aracın önüne çıkan bir hayvana çarpmamak için ani firen yaparak çay tarlasına uçtuğunu, çay tarlasına uçan aracın defalarca takla atarak 200 metre mesafe sürüklendikten sonra durabildiğini söylediler.

Olay yerinde Jandarma tarafından yapılan incelemede 40 metreye yakın fren izi olduğu, aracın çay bahçesine uçtuğu noktadan sonra yaklaşık 200 metre takla atarak ilerlediği anlaşıldı. Olayla ilgili inceleme sürüyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
1 Yorum