
Açılışı Başbakan Erdoğan yapacak
RÜ bünyesinde Derepazarı'nda yapılan Turgut Kıran Denizcilik Yüksekokulu'nun açılışı, Başbakan Erdoğan tarafından yapılacak.
Rize Üniversitesi bünyesinde Derepazarı ilçesinde yapılan Turgut Kıran Denizcilik Yüksekokulu'nun açılışının, gelecek ay Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapılacağı bildirildi.
Derepazarı Kaymakamı Ali İkram Tuna, iş adamı Turgut Kıran tarafından Rize Üniversitesi bünyesinde yaptırılan denizcilik yüksekokulunun bu eğitim öğretim yılında hizmete girmesinin planlandığını söyledi.
Yüksekokula ilk yılında 60 öğrencinin alınmasının planlandığını belirten Tuna, ''Kıran ailesi okulun yapımı için her türlü fedakarlığı yaparak öğrencilerin hizmetine sundu. Ayrıca öğretim görevlileri için 8 daireli bir lojman da eşyalarıyla birlikte donatılarak tamamlandı'' dedi.
Tuna, yüksekokulun açılışının 12 Ağustos Çarşamba günü Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapılmasının planlandığını ifade ederek, açılışa Başbakan Erdoğan'ın yanı sıra bazı bakanlar ile çok sayıda davetlinin katılacağını kaydetti.
HABERE YORUM KAT