1. HABERLER

  2. YURT VE DÜNYA

  3. Ahmedinejad işi düğün
Ahmedinejad işi düğün

Ahmedinejad işi düğün

İran'da halkın hayran olduğu Ahmedinejad, bu kez oğlunun düğününü ile gündemde. İşte devlet başkanının "fakir" düğünü...

A+A-

İran Cumhurbaşkanı Ahmedinejad'ın büyük oğlu dünyaevine girdi. Sadeliğiyle dikkat çeken düğünde, Ahmedinejad, konuklara meyve ikram etti, cemaate imamlık yaptı.

İran İslam Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Mahmud Ahmedinejad'ın büyük oğlu, ülkenin turizm ve tarihi eserlerden sorumlu Cumhurbaşkanı yardımcısı İsfendiyar Rahim Meşai'nin kızıyla evlendi.

Birçok dünya liderinin oğlu ve kızlarının düğününe aksine İran liderinin oğlunun düğünü sadeliği ile dikkat çekti.

Yalnızca 4 saat süren törende, davetlilere meyve ve tatlı ikram edilirken akşam ve yatsı namazları Ahmedinejad tarafından kıldırıldı.

Arapça yayın yapan Jahan Haber Ajansı'nın haberine göre kadınlar gelin babasının evinde, erkekler ise Cumhurbaşkanı yardımcısı Meşai'nin evinde hazır bulundular.

Ahmedinejad'ın Oğlunun Düğünü 1

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
3 Yorum