1. HABERLER

  2. YURT VE DÜNYA

  3. Ak Partili vekilin foyası ortaya çıktı
Ak Partili vekilin foyası ortaya çıktı

Ak Partili vekilin foyası ortaya çıktı

'Emniyet'te çete var' diyen AK Partili vekilin derdi anlaşıldı. Vekil alkollü yakalandı, küfürler savurdu!

A+A-

AK PARTİLİ İŞBAŞARAN’IN DERDİ BUYMUŞ

‘Emniyet’te çete var. Hükümet’le TSK’nın arasını bozmaya çalışıyor. Ankara Emniyet Müdürü Özdemir’i uzaklaştırmaya çalışıyorlar’ diyen AK Partili vekilin foyası ortaya çıktı.

Polis alkollü vekilin görüntüsünü Başbakan’a yolladı

AK Parti Milletvekili Fevzi İşbaşaran ile polis kavgasının perde arkası: Alkollü vekil, trafik kontrolünde küfredince, polis kameraya aldı. İşbaşaran TV’ye çıkıp “Poliste çete var” deyince, görüntüler Başbakan’a gönderildi. Erdoğan’ın görüntüyü izlediği öğrenildi.

BAŞBAKAN’A TRAFİKTE POLİSLE TARTIŞIP KÜFREDEN İŞBAŞARAN’IN CD’SİNİ İZLETTİLER

Ankara’da gece trafik kontrolüne takılan AK Parti Milletvekili İşbaşaran, polisle tartıştı. Olayı görüntüleyen polis, CD’yi hem savcılığa hem de Başbakan’a gönderdi. İçişleri inceleme başlattı.

AK Partili vekille 14 polisi birbirine düşüren olay 20 Aralık’ta 02.30 sıralarında meydana geldi. Ankara Emniyeti Trafik ekipleri Çankaya Karum Alışveriş Merkezi önünde denetim yaparken AKP Elazığ Milletvekili Fevzi İşbaşaran’ın içinde bulunduğu araç da durduruldu.

İşbaşaran’ın şoförünün kullandığı araçtan inerek polislere ve araya giren grup amirine, “Yol mu kesiyorsunuz lan sizi s…m. S…n. Gidin. Vali gelecek, sen kim oluyorsun s… git”, Buraya emniyet müdürün, valin gelecek”, “Ben üç boncukla uğraşamam, it” diye küfrettiği polis tutanağında yer aldı.

‘VEKİLİM ALKOLLÜ BIRAKIN GİTSİN’

Trafik aksadığı için vatandaşlarla da tartışan İşbaşaran ile polislerin arasına aracında bulunan 3 kadından biri olan sanatçı Çiğdem Tunç’un girdiği ve “Memur bey vekilim alkollü bırakın gidelim” diye olayları yatıştırmaya çalıştığı iddia edildi. Olayı saniye saniye görüntüleyen polis, tutanakla birlikte CD’yi de savcılığa gönderdi.

İşbaşaran’ın bazı TV kanallarında, “Polis aracımın lastiklerini kesti”, “Emniyet müdürüne komplo kuruyorlar” iddialarının ardından olay yerinde çekilen görüntüler, Başbakan Erdoğan ve İçişleri Bakanı Beşir Atalay’a da gönderildi. Başbakan Erdoğan’ın görüntüleri izlediği öğrenildi. Olayla ilgili iki polis başmüfettişi görevlendirildi.

POLİSLERE ÖPÜCÜK YOLLUYOR

Cep telefonu ile görüntülenen tartışmada Milletvekili İşbaşaran, kendisine kimlik soran polislere "sizi yakarım. S... git" gibi küfürler ediyor. Emniyet Müdürü'nün olay yerine gelmesi için şoförüne talimat vererek yolu trafiğe kapattıran milletvekiline vatandaşlar da korna çalarak tepki gösteriyor. Polis yapılan hakaretlere daha fazla dayanamayan polis, "milletvekili olsanız bile bize böyle hakaret edemezsiniz "diye tepki gösterirken İşbaşaran ise polislere öpücük atıyor.

Polislerle tartışan milletvekilinin cep telefonu ile görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde, kendisine kimlik sorulmasına sinirlenerek polislere ağır hareketlerde bulunan milletvekili İşbaşaran, denetleme yapan ekiplerin amiri olduğunu belirten resmi üniformalı bir polisten ısrarla kimlik istediği görülüyor. Polisin, "Efendim ben devletin resmi görevlisiyim üzerimde üniformam var, burada trafik uygulaması yapıyorum her halimden polis olduğum belli demesine rağmen milletvekili kimlik ısrarını sürdürüyor.

Görüntülerde kendisine eşkıyalık yapıldığını öne süren milletvekili polislere, "sizi yakarım, S...git, size birilerinin ders vermesi gerekiyor." diyerek küfürler savunuyor. İşbaşaran'a polislerin, "Biz görevimizi yapıyoruz" demesi üzerine de emniyet müdürünüz gelsin, valiniz gelsin" diyor.

Polislerin ısrarı üzerine sürücüye alkol kontrolü yapılırken sürücünün alkolsüz olduğu görülüyor. Ancak polislerle tartışmaya devam eden Milletvekili İşbaşaran, hakaret ve küfürlerini sıralıyor, telefonla aradığı Ankara Emniyet Müdürlüğü'ndeki görevlileri de tehdit ediyor.

İŞBAŞARAN NE DEMİŞTİ?

Polisle girdiği tartışmadan sonra NTV’ye çıkan İşbaşaran, “Emniyet'te ciddi bölünme ve rekabet var. Ankara Emniyet Müdürü'nü uzaklaştırmaya çalışıyorlar. Ankara Emniyet Müdürü'nün, İstanbul Emniyet Müdürü olmaması için çaba var. Yolunu kesmek isitiyorlar. Peki bunu nasıl yapacaklar? AK Parti milletvekilileriyle uğraşacaklar ve karşı karşıya getirecekler; nitekim de yukarıda yaşadıklarım gibi uğraşıyorlar.” Demişti.

ARINÇ’A SUİKAST KOMEDİYMİŞ!

Alkollü halde polise küfreden İşbaşaran yaşadıklarını Arınç’ın suikastına getirerek şunları söyledi: “Genelkurmay’ın açıklamasından sonra net olarak anlaşıldı ki, Emniyet Müdürü’ne karşı polisin içinde tezgah var. Yakalanan subaylar kağıt yutmuş, kroki çıkmış... Bunlar komedi. Belli ki ortada bir tezgah, Emniyet içinde çete var. Çetecikler, Hükümet ile TSK’nın arasını bozmak istiyor.”

İŞTE OLAY GECESİNİN ŞOK GÖRÜNTÜLERİ:

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
1 Yorum