1. HABERLER

  2. YURT VE DÜNYA

  3. AKP'ye Kapatma Baykal'ı Götürür!
AKP'ye Kapatma Baykal'ı Götürür!

AKP'ye Kapatma Baykal'ı Götürür!

Eski Rize Milletvekili Mehmet Bekaroğlu AKP'nin tasfiye sürecinde Baykal'ın da gönderileceğini iddia etti.

A+A-

"AK Parti'yi tasfiye Baykal'ı da götürür... Tayyip Erdoğan 5 yıl sonra dönebilir ama Deniz Baykal asla..."

Kapatılan Fazilet Partisi'nin eski milletvekili Mehmet Bekaroğlu, Türkiye'de siyasetin önü tıkandığı için AK Parti'ye kapatma davası açıldığını iddia etti.

Siyasetin önünü Baykal'ın tıkadığını savunan Bekaroğlu, “AK Parti'yi tasfiye süreci Baykal'ı da bir daha gelmemek üzere götürecek” dedi.

6 yıllık süre içinde AK Parti'nin bir iktidar boşluğu bırakmadığını, siyasette yaşanan boşluğun AK Parti'nin karşısına çıkacak bir muhalefet olmamasından kaynaklandığını savunan Bekaroğlu halen AK Parti'nin karşısına çıkacak bir muhalefetin olmadığını ifade ederek şunları söyledi:

"AK Parti'yi tasfiye etmek isteyen güçler AK Parti'ye bir alternatif arıyor. Türkiye'de AK Parti'nin karşısında bir alternatif olmasını engelleyen ise Baykal ve ekibidir. Bu tasfiye süreci Baykal'ı da bir daha gelmemek üzere götürecek. Belki bu kongrede seçimleri kazanabilir ama en kısa sürede Türkiye siyasetinden tasfiye olacak. Erdoğan'ın 5 sene sonra geri dönme şansı var ama Baykal'ın yok."

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız