
Ardeşen'de doktor açığı kapatıldı
Ardeşen Devlet Hastanesi'ne 4 ayrı branşta yapılan atamalarla birlikte uzman doktor sayısının 7'ye yükseldi.
Ardeşen Devlet Hastanesinde uzman doktor açığının kapatıldığı bildirildi.
Ardeşen Devlet Hastanesi Başhekimi İsmail Hakkı Yenilmez, Ardeşen Devlet Hastanesine 4 ayrı branşta yapılan atamalarla birlikte uzman doktor sayısının 7'ye yükseldiğini belirtti.
Hastanede var olan dahiliye, çocuk ve kadın hastalıkları uzman hekimlerine ek olarak genel cerrah, üroloji, anestezi uzmanı ve diyetisyen ataması yapıldığını ifade eden Yenilmez, ''Yapılan yeni atamalar sayesinde hastane olarak sadece Ardeşen'e değil çevre ilçelere de sağlık hizmeti vermekteyiz'' dedi.
Yeni atamalar arasında en çok ilginin diyetisyen uzmanına gösterildiğini kaydeden Yenilmez, ''Yeni atanan uzman diyetisyenimiz günde 50'nin üzerinde kişiye poliklinik hizmeti vermektedir. Bunların yanında ilçemizde 13 aile hekimi görev yapmaktadır. İlçe olarak doktor açığımız olmadığını belirtmek isterim'' diye konuştu.
HABERE YORUM KAT