1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Ardeşen'de doktor açığı kapatıldı
Ardeşen'de doktor açığı kapatıldı

Ardeşen'de doktor açığı kapatıldı

Ardeşen Devlet Hastanesi'ne 4 ayrı branşta yapılan atamalarla birlikte uzman doktor sayısının 7'ye yükseldi.

A+A-

Ardeşen Devlet Hastanesinde uzman doktor açığının kapatıldığı bildirildi.

Ardeşen Devlet Hastanesi Başhekimi İsmail Hakkı Yenilmez, Ardeşen Devlet Hastanesine 4 ayrı branşta yapılan atamalarla birlikte uzman doktor sayısının 7'ye yükseldiğini belirtti.

Hastanede var olan dahiliye, çocuk ve kadın hastalıkları uzman hekimlerine ek olarak genel cerrah, üroloji, anestezi uzmanı ve diyetisyen ataması yapıldığını ifade eden Yenilmez, ''Yapılan yeni atamalar sayesinde hastane olarak sadece Ardeşen'e değil çevre ilçelere de sağlık hizmeti vermekteyiz'' dedi.

Yeni atamalar arasında en çok ilginin diyetisyen uzmanına gösterildiğini kaydeden Yenilmez, ''Yeni atanan uzman diyetisyenimiz günde 50'nin üzerinde kişiye poliklinik hizmeti vermektedir. Bunların yanında ilçemizde 13 aile hekimi görev yapmaktadır. İlçe olarak doktor açığımız olmadığını belirtmek isterim'' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
7 Yorum