
Ardeşen'de kadınların kavgasını erkekler ayırdı!
Kadınlar arasında çıkan kavgayı erkekler ayırırken, kavga anı cep telefonu kameralarıyla görüntülendi.
A+A-
Ömer Faruk Zenginal
RİZE (İHA) - Rize'nin Ardeşen ilçesinde aralarında uzun süredir husumet olduğu öğrenilen iki grup kadın bir anda tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesiyle çıkan kavgada kadınlar birbirlerini yerlerde sürükledi. O sırada yoldan geçen erkekler, araya girerek tarafları güçlükle ayırdı.
Kavga eden kadınların yanında bulunan çocuklar ise korkudan ağlamaya başladı. O anlar cep telefonu kameralarıyla anbean kaydedildi:
HABERE YORUM KAT
şavşat sezon açılışı.
Yanıtla (0) (0)DUTĞE KARIŞTI
Yanıtla (0) (0)Sende Partinde aday olursun, Özgür Özel gibi, 1323 delegenin, 1171 oyunu alırsın, %89 oy alırsın, Genel Başkan olursun. İnsanlar, Başkanlık sisteminden illallah dedi, öfke patlaması var.
Yanıtla (0) (0)Yeni, Türkiye dedikleri bu oluyor, Emice. Hay Aksi, Kavgayı yine Cumhuriyet Halk partili Seçmenleri ayırdı.
Yanıtla (0) (3)Siz önce kongredeki kavgalarınızı ayırın sonra Ardeşen kavgasını ayırsınız
Yanıtla (1) (0)Yahu ayıptır çocuklardan da mu utanmadan bu işi yaptınız
Yanıtla (0) (0)