
Artvin'de feci kaza: 1 ölü
Artvin'deki feci kazada kamyon, karşı yönden gelen motosiklete çarptı. Kazada, motosiklet sürücüsü feci şekilde hayatını kaybetti.
Artvin'de, bir kamyonun karşı yönden gelen motosiklete çarptığı kazada, bir süre kamyon tarafından sürüklenen motosiklet sürücüsü feci şekilde hayatını kaybetti.
Edinilen bilgiye göre, kaza Borçka ilçesi çıkışı Çindoma mevkiinde saat 14.00 sıralarında meydana geldi. Hopa'ya gitmekte olan Kemal G. yönetimindeki kamyon, karşı yönden gelen ve viraj dönüşünde karşı şeride geçtiği ileri sürülen Rıfat Örtayazıcı (45) yönetimindeki motosiklete çarptı.
Motosiklet sürücüsünü bir süre sürükleyen kamyon güçlükle durabilirken, Örtayazıcı olay yerinde hayatını kaybetti. Kamyon sürücüsü Kemal G. ise gözaltına alındı. Motosikletli sürücünün cesedi, kamyonun altından çıkarılarak Borçka Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Görgü şahidi bir vatandaş, olay yerine geldiğinde her tarafın toz duman içerisinde olduğunu söyledi.
HABERE YORUM KAT
bi kere motosiklet hızlı gimiştir as 900 komyon yazıda olduğu güçlkle durmuş be komyon sürücüsü o arabaya güvenip trafiğe çıkılırmı
Yanıtla (0) (0)Şoför demek taşıtını durdurabileceği kadar hızlandırmasıdır ...şöför isen diyeceksin kardeşim benn bu KM ile giderken frene bassam her türlü bu araç durur
Yanıtla (0) (0)arkadaş bu kamyon trafikte nasıl dolaşır ben anlamıyorum ..başka bir örnek çay kamyonları ! ne denetim var nede insanımızda sorumluluk çay kamyonları yarış kamyonu olmuş çıkmış her tarafı dökülüyor arka stop lambası olmayanı mı arasın saplama kesmiş freni tutmayan kasası dagılan mı arasın allah hepimizin yardımcısı olsun ...
Yanıtla (0) (0)