
Artvin'de heyelan korkusu
Artvin'in Borçka ilçesinde Yeniyol Mahallesi'nde kayaların üzerinde inşa edilen evler, yeni evler için kazılan arsa sebebiyle tehlike arz etmeye başladı.
A+A-
Yeni yol mahallesinde yeni yapılacak evler için Malik Keskin tarafından arsa açılması sebebiyle yapılan kazılarla daha önce inşa edilen evler tehlikeye girdi. Hikmet Keskin 'e ait çift daireli 4 katlı evde oturanlar tehlikeye karşı tahliye edildi.
Malik Keskin “Buralarda ev kurmak çok zor, ben evi inşa ederken yol yoktu, insan gücü ve ilkel imkanlar ile evin malzemesini taşıdık ve kürek kazma ile evin arsasını çıkararak ev kurdum. Şimdiki aklım olsa asla buraya ev kurmazdım. Kayanın sağlam olduğunu düşünerek evin önün açtık ama yanıldık ve evi tehlikeye soktuk ve evde oturanları da mağdur ettik.”dedi.
HABERE YORUM KAT
her şeyimizi sağlam ve düzgün yapsak,eskisi gibi elle yapılan evler olabilceğinden ama artık kaliteli hazır betonlar kullansak iyi ederiz...hemşerilerim üzülsün istemiyoruz..
Yanıtla (0) (0)ya kardesim sizin burda burda durmanız hata belki birazdan kılılacak ne edicen bn olsam burda 1 dk durmazdım burda ev yapmanız hata bnce canmı onemli ma? bunu düsünün hatta ev bulabilrsinizama öldunuzmu sziz kimse geri getrimiyicek bide parasızlık cekiosanız devletten yardımmisteyim sağlığınız koyu onde
Yanıtla (0) (0)