1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. AYDER'DE KAR KEYFİ YAŞANIYOR
AYDER'DE KAR KEYFİ YAŞANIYOR

AYDER'DE KAR KEYFİ YAŞANIYOR

Rize'nin yüksek kesimlerinde etkili olan kar yağışını fırsat bilen tatilciler karın keyfini doyasıya çıkarttılar.

A+A-

Rize'nin Çamlıhemşin ilçesine bağlı Ayder Yaylası'nda etkili olan kar yağışı ulaşımı olumsuz yönde etkilerken, tatillerini burada geçirmekte olan turistlerin de doyasıya eğlenmesine neden oldu.



Yılbaşı tatillerini geçirmek için geldikleri Ayder Yaylası'nda tatillerini uzatan tatilciler karın keyfini çıkarttılar.

Kar kalınlığının 50 santimetreye ulaştığı Ayder Yaylası'nda ziyaretçiler poşet ve brandalar üzerinde kayak yaparak doyasıya eğlendiler.

Kara hazırlıksız yakalanan bazı araç sürücüleri yolda kaldığı görüldü.

ayderkar5.jpg

ayderkar4.jpg

ayderkar3.jpg

ayderkar2.jpg

ayderkar1.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
1 Yorum