1. HABERLER

  2. YURT VE DÜNYA

  3. Bahçeli: Tahriklere Kapılmayın
Bahçeli: Tahriklere Kapılmayın

Bahçeli: Tahriklere Kapılmayın

Terör örgütünün saldırısyla ilgili olarak MHP lideri Devlet Bahçeli açıklama yaptı.

A+A-

Bahçeli topluma "sakin" olması çağırısında bulundu. İşte o açıklama.
MHP Lideri Devlet Bahçeli terör saldırısı üzerine şöyle konuştu:

TBMM'den sınır ötesi operasyonuna ilişkin olarak çok yüksek bir katılımla bir tezkere çıkmıştır. Bu tezkerenin arkasında TBMM vardır. Dolayısıyla arkasında büyük Türk milleti vardır.

Hükümetimiz bu güce dayaranak gerekli her türlü tedbiri almaya cesaretli olmalıdır. Siyasi direktifini vermelidir.

Türk milletine ve ailelerine başsağlığı diliyorum. Ancak iki konunun altını çizmek istiyorum.

Birinci olarak bugün medyamızda çok değişik haberler ve yorumlar bulunmaktadır. Bunlar medya muhabirlerimizin üstün gayretleriyle alınmış biçiminde değerlendirilmeli. Ancak yanlış bilgilendirme ve toplumda infial yaratma gibi durumlara meydan vermemek için Hükümet, Genelkurmay veya Terörle Mücadele Yüksek kurulu'nun resmi açıklamayla toplumu aydınlatmalılar. Toplumsal paniğe yolaçacak yanlış haberlerin önü kesilmelidir. Halkımız başka türlü yanlışlara yol açacak tahriklere kapılmamalı ve başta TKS olmak üzere tüm yetkililere yardımcı olmalı.

İkinci olarak, Hükümet geçikmemelidir. Sayın başbakan aldığı gücün farkında olmalı. Sınır ötesi hemen gerçekleştirilmeli ve bu kanın altında kalmamalı. Alınan bu yetkiye karşılık basiretsizlik gösterilirse, alınan bu yetkinin anlamı kalmaz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
1 Yorum