1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Bakırcı 24 bin kişiyle bayramlaştı!
Bakırcı 24 bin kişiyle bayramlaştı!

Bakırcı 24 bin kişiyle bayramlaştı!

Kurban bayramında Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı, bir ilke imza atarak 24 bin ev telefonuna ulaşıp tele diyalog yöntemiyle Rizelilerle bayramlaştı.

A+A-

Bayramların sevgi ve kardeşlik açısından önemli olduğunu belirten Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı, "Bu nedenle bütün Rizelilerle bayramlaşmak istedim. Rize merkez ve ilçelerde bulunan Türk Telekom kayıtlarını çıkartarak evine telefon olan her vatandaşımla tele diyalog yöntemiyle bayramlaştım" dedi.



Kurban Bayramının ikinci gününde de Rize Belediyesinde bir bayramlaşma töreni yapıldı.

Törene AKP Rize Milletvekilleri B.Ali Bayramoğlu, Lütfü Çırakoğlu, Rize eski Milletvekili A.Kadir Kart, AKP Rize İl Başkanı Yılmaz Katmer, sivil toplum örgütleri başkanları, vatandaşlar ve belediye çalışanları katıldı Bakırcı, törene katılan çocuklara bayram harçlığı ve hediye dağıttı. Bayramlaşma töreninin ardından kokteyl düzenlendi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
4 Yorum