1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Balıkçı barınakları tamamlanıyor
Balıkçı barınakları tamamlanıyor

Balıkçı barınakları tamamlanıyor

Rize Valisi Kasım Esen, bu yılın sonunda tamamlanması beklenen merkez balıkçı barınağı inşaatında incelemede bulundu.

A+A-

Rize merkezde inşaatı devam eden balıkçı barınaklarında çalışmaları inceleyen Vali Kasım Esen, kullanılan malzemeleri kontrol etti. İl Özel İdaresi tarafından yaptırılan 164 barınak, İl Bayındırlık Müdürlüğü tarafından kontrol ediliyor. Balıkçı esnafıyla bir süre sohbet eden Vali Esen, 2008 yılı başında 1 trilyon liraya ihale olan balıkçı barınaklarının bu yılın sonunda bitirilmesinin hedeflendiğini söyledi.

Eski Balıkçı barınaklarının görüntüsü ile şimdikilerinin karşılaştırıldığında aradaki farkın daha iyi anlaşılacağını vurgulayan Vali Esen, “Rize'ye modern balıkçı barınakları kazandırdığımız için mutluyuz” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız