1. HABERLER

  2. YURT VE DÜNYA

  3. Başbakan canlı yayın şarkı söyledi
Başbakan canlı yayın şarkı söyledi

Başbakan canlı yayın şarkı söyledi

Erdoğan, katıldığı programda Neşet Ertaş'ın "Ana" türküsü ile kendi sesinden verilen Erdem Beyazıt'ın şiirini dinlerken duygulu anlar yaşadı.

A+A-

M.Fatih Çıtlak'ın ATV'de sunduğu BAŞBAKAN İLE ÖZEL programında Ramazan sohbeti yapıldı. Programda, Başbakan'ın sesinden Erdem Beyazıt'a ait 'Sana, bana, Vatanıma ve ülkemin insanlarına dair' şiiri yayımlandı.

Programa Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın yanı sıra sanatçılar Neşet Ertaş ile Zekai Tunca katıldı.

Canlı yayımlanan programda anne, çocuklar, iftar ziyaretleri üzerine sohbet etti.

Sohbet konularından biri de Başbakan Erdoğan'ın sigara konusundaki hassasiyeti. Erdoğan, babasının sigarayı bırakmasını isteyen bir çocuğu anlatırken, sanatçı Neşet Ertaş muhalif oldu. Ertaş'ın geçim sıkıntısı içerisindeki fakirlerin sigaradan başka başvuracak yolu olmadığını söylemesi üzerine Başbakan Erdoğan, sigara içenleri savunan tiryaki Neşat Ertaş'a, 'Zülfü yâre dokunduk galiba. Sizinle açık havada bir program yapacağız galiba." dedi.


Programda, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın sesinden Erdem Beyazıt'ın 'Sana, bana, Vatanıma ve ülkemin insanlarına dair' şiiri yayımlandı. Başbakan, şiirden etkilendi ve gözyaşlarına hakim olamadı.
23724
M.Fatih Çıtlak'ın ATV'de sunduğu BAŞBAKAN İLE ÖZEL programında Ramazan sohbetinde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, bayram mesajında birlik, beraberlik ve kardeşlik temennisinde bulundu.

İşte Başbakan'ın Zekai Tunca'ya eşlik ettiği Şarkı:

Başbakan Erdoğan, "Rahmet, bereket ayının gidişi bizim için bir hüzün ama ardından gelen Ramazan Bayramı; birlik beraberlik, barış, kardeşlik ve dayanışmanın olduğu bir bayram. Bayramın milletimiz ve İslam alemi için birliğe, beraberliğe vesile olmasını temenni ederim. Tüm insanlığının dayanışmasına vesile olmasını dilerim. Özellikle milletimiz için birlik temenni ediyorum. Birlik ve dayanışma için gayret yalnızca idarecilerden beklenmemeli, herkesin destek vermesi gerekiyor." dedi. Başbakan Erdoğan, programın sonunda sanatçı Neşet Ertaş'tan meşhur Gönül Dağı türküsünü okuması isteğinde bulundu. Program, Başbakan Erdoğan'ın da iştirak ettiği, Zekai Tunca'nın 'Beraber Yürüdük Biz Bu Yollarda' şarkısıyla bitti.

Şarkının son bölümünde 'bana her şey seni' yerine 'bana her şey sizi' hatırlatıyor' ifadelerini kullandı.

program saat 00:45'de bitti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
4 Yorum