
Başbakan Erdoğan Rize'ye geliyor
Başbakan Erdoğan son 2 ayda ikinci kez Rize'ye geliyor. Cuma günü akşamı Rize'de olacak Erdoğan, 3 gün boyunca toplantı ve açılışlara katılacak.
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın, Dünya Rizeliler günü dolayısıyla 222324 Ağustos günlerinde Rize'ye gelerek açılış, kongre ve bazı toplantılara katılacağı belirtildi.
Bugün yapılan AK Parti ilçe başkanları ve il yürütme kurulu Ağustos ayı toplantısı sonrası konuyla ilgili açıklama yapan AK Parti Rize İl Başkanı Yılmaz Katmer, Başbakanımız 22 Ağustos akşamı ilimize gelecek. 23 Ağustos saat 11.00'da Güneysu kültür merkezinde Güneysu 3. olağan ilçe kongremizi yapacağız. Daha sonra İkizdere ilçemize geçerek Ridos Termal Otel'in açılışını yapacağız. Buradan Kendirli beldemize geçerek sağlık ocağı açılışı ve halka hitap konuşması olacak. Oradan da İyidere ilçemizdeki sağlık merkezinin açılışı ve hitap konuşması gerçekleşecek. Son olarak da Çaykur Rizespor tesislerinde iş adamlarıyla yemek programı yapılacak." dedi.
Başbakan Erdoğan'ın son 2 ayda ikinci kez Rize'yi ziyaret ettiğinin altını çizen İl Başkanı Katmer, "Güneysu ilçesinden başlayıp gün boyu devam edecek programımıza tüm halkımızı davet ediyoruz. İki ay içerisinde ikinci kez başbakanımızı memleketi Rize'de ağırlamanın mutluluğunu içerisindeyiz. Hemşerilerimizin de başbakanımıza olan desteği ve güvenini göstermesini bekliyoruz şeklinde konuştu.
HABERE YORUM KAT