1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Bu araçtan yara almadan çıktı!
Bu araçtan yara almadan çıktı!

Bu araçtan yara almadan çıktı!

Pazar'da meydana gelen kazada, kontrolden çıkıp yaklaşık 200 metre sürüklendikten sonra takla atan otomobilin sürücüsü, burnu bile kanamadan kurtuldu.

A+A-

NACİ GÜVEN
Rize’nin Pazar ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 200 metre sürüklenip ters dönen otomobilde bulunan 1 kişi, yara almadan kurtuldu.



31524

Edinilen bilgiye göre, Rize istikametinden Pazar yönüne gitmekte olan Ercan Altınkaya (43) idaresindeki 53 HL 532 plakalı özel otomobil, Merdivenli mevkiinde yoldan çıkarak orta refüjde 200 metre sürüklendikten sonra ters dönerek şarampole düştü.

31525

Hurda haline dönen araçtan sürücü Ercan Altınkaya yara almadan kurtuldu.

31526

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
5 Yorum