1. HABERLER

  2. YURT VE DÜNYA

  3. Bu av değil vahşet! VİDEO
Bu av değil vahşet! VİDEO

Bu av değil vahşet! VİDEO

Bingöl'de yavru ayının köylüler tarafından taşlanarak öldürülmesinin görüntüleri unutulmazken, bu defa Bursa'dan vahşet görüntüleri geldi,

A+A-

Bursa'da köylülerin sürek avı işkenceye dönüştü. Bingöl'de yavru ayının köylüler tarafından taşlanarak öldürülmesinin görüntüleri unutulmazken, bu defa Bursa'nın merkez Nilüfer ilçesinden kameralara vahşet görüntüsü yansıdı.

Karda aç kalan bir yaban domuzu köye inip köpeklere ve insanlara saldırınca, köylüler silahlandı. Sürüden kopan domuz önce İnegazi köyünde sıkıştırıldı, buradan kurtulan domuzun önü Atlas köyünde kesildi.


Köylüler, mısır, buğday, fasulye ve çileklerine zarar veren domuzdan intikam aldı. Av tüfekleriyle açılan ateşte yaralanan domuz, can havliyle kurtulmaya çalıştı. Ancak av köpekli köylülerin kuşatması dehşete dönüştü.

Köpeklerin saldırısına uğrayan yaralı domuz can çekişirken, bu kez eli sopalı köylüler devreye girdi. Can çekişen domuzun kafasına sopalarla defalarca vurludu. İşkenceye doymayan köylüler, ayağına zincir bağladıkları hayvanı metrelerce sürükledi. Köylülerin saldırısına köpekler de eşlik etti.

Yalkaşık bir saat süren işkencenin ardından yorulan köylüler vahşete bir kurşunla son verdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
2 Yorum