1. HABERLER

  2. YURT VE DÜNYA

  3. Bu hafta güneşli geçecek
Bu hafta güneşli geçecek

Bu hafta güneşli geçecek

Bugün yurt genelinde bahar yağmurları görüleceği ve yarından itibaren sıcaklıkların artacağı tahmin ediliyor.

A+A-

Türkiye'de başta iç kesimler olmak üzere bugün yine bahar yağmurları görülecek. Yarından itibaren sıcaklık artmaya başlıyor, nisan ayının son günleri Türkiye'de daha sıcak geçecek.

- İstanbul'da hava bugün de serin ve bulutlu, hafif bahar yağmuru da var. Yarından itibaren İstanbul ısınacak.
- Bugün Ankara yağmurlu ve serin.
- İzmir parçalı bulutlu, rüzgar kıyılarda sert esiyor.
- Bursa hafif yağmurlu, Adana ısınıyor.

BÖLGE BÖLGE HAVA DURUMU

- Marmara haftanın ilk günü bulutlu ve serin, bazı kentlerde bahar yağmurları da görülüyor ama yarından itibaren gündüz sıcaklığı artacak ve yine 20 dereceyi geçecek.

- İç Anadolu'da bugün önce Eskişehir, Ankara çevresinde ardından diğer kentlerde sağanak yağmur görülecek. Sıcaklık 15 derecenin altında ama çarşamba günü 20 dereceye yaklaşacak. Salı ve çarşamba günü de Sivas, Kayseri arasında yağmur sürebilir.

- Kuzey Ege'de hava bugün de bulutlu. Rüzgar kıyılar boyunca sert esiyor. Bugün Kütahya ve Afyon'da yağmur da var. Sıcaklık bugün Ege'de 11 ile 20 derece arasında ama salıdan itibaren daha sıcak ve güneşli geçecek.

- Güneyde sıcaklık bu hafta her gün biraz artacak, bugün Isparta, Antalya arasında bir ara yağmur yağabilir. Güneydoğu parçalı bulutlu ve ılık. Bugün Antalya 21, Diyarbakır 20 derece.

- Doğu Anadolu'da yağış 3 gün devam edecek, yarın Elazığ, Bingöl gibi bölgenin orta kesimlerinde yağmur kuvvetlenebilir. Yarın Erzurum 10, Malatya 18 derece.

- Batı Karadeniz'de hava bugün daha serin, Bolu, Zonguldak çevresinde daha uzun süreli olmak üzere yağmur görülüyor. Bugün Rize'de yağmurlu ama Doğu Karadeniz'de yağmurun yarın kuvvetli yağması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız