
Çamlıhemşin için kurultay kararı
Çamlıhemşin Belediyesi, ilçenin gelişmesine yönelik çalışmaları, kurultaylarla belirleyecek. Başkan Melek, ilk adımı 21 Eylülde atacaklarını söyledi.
A+A-
Çamlıhemşin Belediye Başkanı İdris Melek, yaptığı açıklamada "21 Eylül’de tüm Çamlıhemşinlilere, Çamlıhemşin’i sevenlere bir çağrı yapacağız. Gelin ilçemizin sorunlarını birlikte masaya yatıralım. Çözüm yollarını tartışalım. Yol haritamızı birlikte çıkaralım. Bu anlamda en geniş katılımla bir tartışma platformu yaratmayı hedefliyoruz" dedi.
21 Eylül’de düzenlenecek toplantının Çamlıhemşin Kurultaylarını hazırlama amacı taşıdığını söyleyen Melek, "Bu toplantımız, ilçemizin gelişme sürecini ortaya koyacağımız kurultayların hazırlığı olacak. Düşünen, tartışan, enerjisini ortaya koyan herkesi bu toplantımıza bekliyoruz. Gelin geleceğimizi birlikte kuralım diyoruz" ifadelerinde bulundu.
HABERE YORUM KAT