1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Çamlıhemşin şampiyonu Dikkaya
Çamlıhemşin şampiyonu Dikkaya

Çamlıhemşin şampiyonu Dikkaya

Çamlıhemşin'de düzenlenen Kaymakamlık Kupası Futbol Turnuvası sona erdi.

A+A-

BÜLENT İSMAİLOĞLU
Rize Çamlıhemşin ilçesinde düzenlenen Kaymakamlık Kupası Futbol Turnuvası final maçında Çayırdüzü’nü 3–2 yenen Dikkaya, şampiyon oldu.

Çamlıhemşin İlçe Stadı’nda başlayan Kaymakamlık turnuvası yaklaşık 1 ay sürdü. 11 takımın mücadele ettiği turnuva başından sonuna kadar çekişmeli maçlara sahne oldu.

29473

Zorlu rakiplerini bir bir saf dışı bırakan Çayırdüzü ve Dikkayaspor finale adını yazdırdı. Final maçını Çamlıhemşin Kaymakamı İsmail Çiçek, Belediye Başkanı İdris Lütfü Melek daire amirleri ve çok sayıda sporsever izledi.

Büyük çekişmenin yaşandığı final Müsabakasının sonunda rakibini 3–2 yenen Dikkaya, 2010 yılı Kaymakamlık futbol turnuvasının şampiyonu oldu.

29474

Turnuvada Şampiyon olan Dikkaya’nın kupasını Kaymakam İsmail Çiçek verdi. Çayırdüzü’ne de ikincilik kupasının verildiği turnuvada, en centilmen takım ödülünü Güllü köyü alırken, Çayırdüzü köyünden Halit Aktun turnuvanın en iyi oyuncusu seçilerek ödüllendirildi.

29475

Ayrıca turnuvaya iştirak eden tüm takım temsilcilerine katılımlarından dolayı birer teşekkür belgesi verildi.

29476

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız