1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Çamlıhemşin'de çıkan yangında arılar telef oldu
Çamlıhemşin'de çıkan yangında arılar telef oldu

Çamlıhemşin'de çıkan yangında arılar telef oldu

Rize'nin Çamlıhemşin ilçesinde arı kovanlarının bulunduğu baraka yanarken, içinde bulunan 10 adet canlı petek ile 30 adet arı kovanı kül oldu.

A+A-

Edinilen bilgiye göre, Çamlıhemşin ilçesine bağlı Dikkaya Köyü Yıldız Mahallesinde yaşayan A.B., arı kovanlarını koyduğu barakada piknik tüpünü yaktıktan sonra namaz kılmak için camiye gitti.

Bir süre sonra tüpten sıçrayan kıvılcım barakanın alev almasına neden oldu.

Barakanın yandığını gören vatandaşlar durumu itfaiye ve polise haber verdi ancak 10 dakika süren yangında baraka ve içinde bulunan 10 adet petek ile 30 adet arı kovanı kül oldu.

Yangın sonrası baraka kullanılamaz hale geldi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız