1. HABERLER

  2. YURT VE DÜNYA

  3. Çay kaçakçıları serbest bırakıldı!
Çay kaçakçıları serbest bırakıldı!

Çay kaçakçıları serbest bırakıldı!

Van'da 4 ayrı operasyonda, yurda yasadışı yollardan 3 tona yakın kaçak çay soktukları tespit edilen 4 kişi, ifadeleri alındıktan sonra serbest bırakıldı!

A+A-

Van'ın Başkale ilçesinde jandarma ekipleri tarafından yapılan 4 ayrı operasyonda, yurda yasadışı yollardan sokulduğu tespit edilen 2 bin 690 kilogram kaçak çay ele geçirildi.

Edinilen bilgiye göre, bir ihbarı değerlendiren Başkale İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, Kaşkol köyünde ikamet eden H.A., A.H., S.K. ve N.B. isimli şahısların ev ve eklentilerinde arama yaptı. Yapılan aramada yurda yasadışı yollardan sokulduğu tespit edilen 2 bin 690 kilogram kaçak çay ele geçirildi.

Olayla ilgili şahıslar alınan ifadelerinin ardından serbest bırakılırken, konu ile ilgili soruşturmanın başlatıldığı belirtildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
1 Yorum