1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Çaykur kesinlikle özelleşmeyecek
Çaykur kesinlikle özelleşmeyecek

Çaykur kesinlikle özelleşmeyecek

Devlet Bakanı, Ak Parti Rize milletvekili adayı Hayati Yazıcı, Çaykur'un kesinlikle özelleşmesinin söz konusu olmadığını söyledi.

A+A-

Devlet Bakanı, Ak Parti Rize milletvekili adayı Hayati Yazıcı, Çaykur’un özelleşmesinin gündemlerinde olmadığını belirterek, Çaykur’un özelleştirme idaresine değil Tarım Bakanlığına bağlı olduğunu söyledi.

AK parti Rize milletvekili adayı Hayati Yazıcı, Çaykur’un özelleştirilmeyeceğini deklare ederek, “Çay bölgemizin en önemli geçim kaynağı ve stratejik bir ürün. Biz çayın önemini gerçekten iktidar olduğumuz günden bu yana bilen bir anlayışa sahibiz. Başbakanımız burada 14 Mayıs’ta geldiğinde çok açık ifade etti. Biz de söyledik, söylüyoruz. Kesinlikle Çaykur’un özelleştirilmesi diye bir proje, bir bakış, bir değerlendirme bizim gündemimizde yok. Hükümetimizin gündeminde yok. Çaykur’un özelleştirilmesiyle ilgili 1987 yılında bir karar alınmış. Ama özelleştirilen kamu iktisadi teşebbüslerini uygulama olarak biz özelleştirme idare başkanlığına bağlarız. Ama Çaykur Tarım Bakanlığına bağlı. Kesinlikle özelleştirilmesi söz konusu değil.” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
14 Yorum