1. HABERLER

  2. YURT VE DÜNYA

  3. Çelik, Baydemir'e küfrü iade etti!
Çelik, Baydemir'e küfrü iade etti!

Çelik, Baydemir'e küfrü iade etti!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik, BDP'li Baydemir'in gündeme damga vuran sözleriyle ilgili ağır konuştu.

A+A-

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik, "Seviyesi düşük insanlar en çok neyi yapar? Küfreder" dedi.

Çelik, partisinin Bursa İl Başkanlığını ziyaretinde yaptığı konuşmada, Türkiye'nin özellikle son yıllarda kabuğunu kıran bir ülke olduğunu söyledi.

"Demokratik açılım" çalışmaları konusunda haksız eleştirilere maruz kaldıklarını ifade eden Çelik, "3H yapıyorlar. Hamaset yapıyorlar, husumet yayıyorlar ve hakaret ediyorlar. Bizim 3H'miz hizmet, hürriyet ve hukuktur. Bugüne kadar 3Y ile mücadele ettik. Yasaklar, yoksulluk ve yolsuzluk. Demokratik olmalıyız" dedi.

Çelik, "Düşünün bir odada çok sayıda insan var. Odadaki oksijen yeterli olursa herkes nefes alır. Gürcü de Çerkez de Kürt de rahat nefes alır. Biz demokratik atmosfere daha fazla hava pompalamak istiyoruz. Muhalefetin söylediği gibi kötüye giden bir durum yok. Türkiye, bölünmez bir bütündür. Bayrağımız, dilimiz, İstiklal Marşımız konusunda sorun var mı? Yok. Ama nedense yıllardır kangren olmuş sorunları görmüyorlar. Gündüz ortasında gözünü kapatan sadece kendisine gece yapar. Sorunları görmezden gelemezsiniz" diye konuştu.

Hüseyin Çelik, Türkiye'nin 25 yıldır kanını emen terörle mücadele ettiğini belirterek, "Terörle mücadelenin sadece asker ve polisle yapılamayacağı söylendi. Bunun siyasi ve ekonomik boyutu var. Siyasi irade, bugüne kadar elini taşın altına koymadı, Mehmetçik elini koydu" dedi.

2023 yılına giderken Türkiye'nin ayağındaki prangaları atmış olacağını dile getiren Çelik, "Biz çalışıyoruz ama CHP bize 10. Yıl Marşı'nı okuyor. Biz 100. Yıl Marşı'nı yazıyoruz. Biz büyük hedeflerle ilerliyoruz" ifadelerini kullandı.

Bir gazetecinin, "siyasette küfürle" ilgili görüşünü sorması üzerine Çelik, "Fikretmeyen küfreder. Bize küfrettiğini sanıyor ama kem söz sahibine aittir. Seviyesi düşük insanlar en çok neyi yapar? Küfreder" dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
7 Yorum
  • M. Sahin / 01 Ocak 2010 Cuma 19:06

    Gokhan Bal adli yorumcu. Iki ayri yorum ve ikiside birbirine 180 derece zit hangisini esas alalim soylermisin? Ben ilk yorumumu ilk yazina karsilik yazdim ve yazdigimin ardindayim .Ikinci yorumuna gelince ayni saftayiz onuda soyleyeyim.Ikinci yani ustte gorunen yorumunun her satirina her harfine aynen katiliyorum ama ilk yazdigini asla ve asla kabul edemem. Birde aciklarmisin iki yorum birbirinden neden bukadar farkli?

    Yanıtla (0) (0)
  • M. Sahin / 01 Ocak 2010 Cuma 06:14

    Gokhan Bal arkadasa yaziyorum su olanlara hala demagoji diyorsan sana tek sey soylenebilir uyanda baliga gidelim .Daha fazla yazmak sanirim gereksiz.Su anda Turkiyede olanlari goremiyorsan bilemem ne demeli sana AKP yalakaligi sinirinida coktan gecmis olmalisin . Allah sana aydinlik gunler versin, gercekleri biraz gorebilmen icin gozlerindeki perdeyi kaldirsin insallah.

    Yanıtla (0) (0)
  • gökhan bal / 31 Aralık 2009 Perşembe 12:35

    ilk önce baydemir denen aşağlıya o lafını iade ediyorum bi türk vatandaşı olarak.hiç kimse benim vatanıma küfredemez.ama o herife bu cesareti veren kim.siz değilmisiniz.açılım açılım dediniz.aha size açılım.şimdide girdiğiniz bu bataklıktan nasıl çıkacağınızı düşünüyosunuz.siz bu bataklıkta boğulacaksınız.inşallah ülkemide peşinize götürmezsiniz.çünkü gidişat ona doğru gidiyo.inşallah yanılan ben olurum.

    Yanıtla (0) (0)
  • gökhan bal / 31 Aralık 2009 Perşembe 12:30

    sizin çok ii yaptığınız bişey var oda ii bir demogoji uzmanısınız.öyle yalanlar söylüyosunuzki kendinizde inanıyosunuz ve o yalanlarla yaşıyosunuz.bu konuda dünya şampiyonu olduğuuz kesin.

    Yanıtla (0) (0)
  • piton hoca / 30 Aralık 2009 Çarşamba 22:49

    allah aşkına açılım ortağınız değilmi baydemir. siz demedinizmi bilmem ne sorunu var. adam doğru dedi meşe ağacının dalları hakkındakı yorumunu... adama söz verin 34 pkk lıyı getirin sınırda davullu zurnalı karşılayın. ta sınıra ayağına kadar savcıyı ve hakimi de götürün ve çadırda mahkeme kurun berat ettirin. sonra adamları satın. adam haklı baydemire verilen sözler yerine getirilmezse tabi küfreder.

    Yanıtla (0) (0)