1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. CHP Pazar'da adaylarını tanıttı
CHP Pazar'da adaylarını tanıttı

CHP Pazar'da adaylarını tanıttı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) 12 Haziran'da yapılacak genel seçimlerdeki Rize milletvekili adaylarını Pazar’da tanıttı.

A+A-

NACİ GÜVEN
CHP Pazar İlçe binasında yapılan tanıtım programına, CHP Rize Milletvekili adayları Kenan Bıyık, Başar Cumbur ve Hatice Nesrin Sarı, Rize İl Başkanı Mehmet Aslankaya, Pazar İlçe Başkanı Mahmut Telatar, çevre ilçelerden parti yöneticileri, kadın ve gençlik kolları üyeleri ile çok sayıda partili katıldı.

CHP Rize İl Başkanı Mehmet Aslankaya, toplantıda adayları tanıttıktan sonra partililere seslenerek, “Seçim öncesi kapı kapı dolaşacağız. Sizlerin sayesinde biz iktidara yürüyeceğiz ve halk iktidarını kuracağız. Bugün ben bunu sizin gözlerinizden okudum ve gördüm” dedi.

35749

Daha sonra CHP'nin Rize Milletvekili adayları Kenan Bıyık, Başar Cumbur ve Hatice Nesrin Sarı, partililere kendilerini tanıtıp kısa birer konuşma yaptı.

35750

CHP 1. sıra milletvekili adayı Kenan Bıyık, konuşmasında şu ifadelere yer verdi: “Benim telefonum 17 yıldır değişmemiştir, değişmeyecek de. Her zaman sizlerin emrinde olacaktır. Size söz veriyorum, CHP iktidar olacak ve ben de her zaman siz Pazarlı hemşerilerimin yanında olacağım. Meclise gittiğimde Çaykur’un özelleşmemesi için her şeyi yapacağım. Gerekirse kürsünün önüne kendimi bağlayıp Çaykur’u vermeyeceğim. Çayı kimse yok edemeyecek.”

35751

CHP'nin 3. sıra milletvekili adayı Nesrin Sarı da, Rize'de ilk kez bir kadın milletvekili adayı olduğunu, kadınların temsilcisi olarak Meclise gitmek istediğini söyledi.

35752

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
42 Yorum