1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Çocuklar Bakırcı'dan yardım istedi
Çocuklar Bakırcı'dan yardım istedi

Çocuklar Bakırcı'dan yardım istedi

Rize Belediyesi'nin düzenlediği sünnet şöleninde ilginç anlar yaşandı. Sünnet olan çocuklar, kirvelik yapan Başkan Bakırcı'dan yardım istediler.

A+A-

Rize Belediyesi tarafından her yıl geleneksel olarak yapılan Toplu Sünnet şöleni bu yıl da devam ediyor.

İsmail Kahraman Kültür Merkezi ve Sahil Parkı'nda düzenlenen etkinliklerin ardından sünnet işlemi Rize Belediyesi hizmet binasında uzman hekimler eşliğinde başladı.

Sabah saatlerinde aileleri ile birlikte Belediye Binası'na gelen çocukların bir hayli heyecanlı olduğu gözlendi.

Dört gün boyunca hijyenik bir ortamda gerçekleşen sünnet işleminin ardından sünnet olan çocuklar Rize Belediyesi’nin tahsis ettiği araçlarla evlerine bırakılıyor.

Sünnet işleminde çocuklara moral veren Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı bir çok çocuğun kirveliğini de yaptı. Sünnet esnasında çocuklar ağlayarak Bakırcı’dan yardım istedi. Sünnet olan her çocuğa birer altın takıldı.
22673

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
1 Yorum