1. HABERLER

  2. YURT VE DÜNYA

  3. Çukurca'da Bir Şehit Daha
Çukurca'da Bir Şehit Daha

Çukurca'da Bir Şehit Daha

6 şehit haberinden sonra Çukurca'daki operasyonda kayalıklardan düşen bir asker de şehit oldu. İşte şehitlerin isimleri ve memleketleri...

A+A-

Hakkari'nin Çukurca İlçesi yakınlarında sürdürülen operasyonda kayalıklardan düşen bir uzman çavuş şehit oldu.

Hakkari Valisi Muammer Türker, Çukurca'nın Işıklı Bölgesi'nin 15 kilometre uzağındaki bölgede sürdürülen operasyonda bir uzman çavuşun kayalıklardan düşerek şehit düştüğünü bildirdi. Şehit uzman çavuşun kimliği henüz açıklanmadı.

İŞTE ŞEHİT DÜŞEN ASKERLERİN İSİMLERİ

Çukurca'da PKK'lı teröristlerin daha önceden yola döşediği mayının patlaması sonucu şehit olan 6 asker için, Şırnak'ta tören düzenlendi.

Şehit askerler için Şırnak 23. Jandarma Sınır Tümen Komutanlığında düzenlenen törene, Şırnak Valisi Ali Yerlikaya, Van Asayiş Kolordu Komutanı Korgeneral Yurdaer Olca, 23. Jandarma Sınır Tümen Komutanı Tümgeneral Tahir Bekiroğlu, İl Jandarma Alay Komutanı Albay Ahmet Hacıoğlu, askerler ve sivil toplum örgütü temsilcileri katıldı.

Törenin ardından, Şehit Uzman Çavuş Ziya Bener'in cenazesi Yozgat'ın Yerköy ilçesine, Şehit Piyade Er Özkan Dumlu'nun cenazesi Bingöl'e, Şehit erler Cafer Çelik ve Adil Yıldız'ın cenazeleri İstanbul'a, Şehit Er Kemal Özevin'in cenazesi Siirt'e, Şehit Piyade Er Deniz Demirci'nin cenazesi Ankara'ya gönderildi.

Şehit askerlerden üçünün ailesinin İstanbul Gaziosmanpaşa'da oturduğu öğrenildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız