1. HABERLER

  2. YURT VE DÜNYA

  3. Doğan grubu o kaydı doğruladı
Doğan grubu o kaydı doğruladı

Doğan grubu o kaydı doğruladı

Video.Google'a düşen Doğan Grubu'nun üst düzey ismine ait ses kaydı kendi yayın organlarındaki savunmayla kabul edildi!

A+A-

video.google.com adresli video paylaşım sitesine, Doğan Yayın Holding Başkan Yardımcısı Soner Gedik ile Gelir İdaresi Başkanı Mehmet Akif Ulusoy arasında geçen ses kaydı düşmüştü.

Görüşmenin içeriğinde Gedik ve Ulusoy, Doğan Grubu'na verilecek cezayla ilgili konuşuyor, cezanın düşürülmesi ve 2003, 2004'ün dışındaki yılların denetlenmemesi konusunda anlaşıyorlardı.

Söz konusu ses kaydının internette hızla yayılması üzerine büyük tepki oluşmuştu. Ses kaydının içeriğini bugün Sabah Gazetesi dahil pekçok gazete yayınladı.

Doğan Grubu ise Milliyet Gazetesi üzerinden sert tepki gösteren bir haber yayınladı. Ses kaydının yasa dışı olduğunu belirten Milliyet Gazetesi, bu görüşmenin Maliye Bakanı Kemal Unakıtan'ın bilgisi ve izniyle gerçekleştirildiği belirtti. Böylece Milliyet ses kaydındaki konuşmanın yapıldığını doğrulamış oldu.

İŞTE O SES KAYDININ OLDUĞU VİDEO

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız