1. HABERLER

  2. YURT VE DÜNYA

  3. Doğan onu neden destekliyor?
Doğan onu neden destekliyor?

Doğan onu neden destekliyor?

Kemal Kılıçdaroğlu Teke Tek'te Fatih Altaylı'nın 'Doğan grubu sizi neden destekliyor?' sorusunu bakın nasıl cevaplandırdı.

A+A-

Kılıçdaroğlu, Başbakan Erdoğan'ın kendisine yönelik sözlerini "Rakibim hem Topbaş hem de Erdoğan. Sayın Başbakan neden bu kadar sert yükleniyor onu anlamıyorum. Şöyle bir tablo ortaya çıkıyor. İstanbul Büyükşehir Belediyesinin başkanlığını Erdoğan yapıyor. Bunu da benimle ilgili açıklamalarla ortaya koyuyor. O daha önce İstanbul'u yönetti, İstanbul'un sorunları çözülmedi. Türkiye'yi yönetti, Türkiye'nin sorunları çözülmedi. Ben onunla karşı karşıya gelmeye hazırım. 'Çamur vardı şimdi yok' diyor. Ben oraya gidiyorum. Sonra açıklama yapıyor, 'Orası inşaat şantiyesi diyor. Oysa oraya mucur döktüler sonra.." şeklinde değerlendirdi.

DOĞAN GRUBU SİZİ NEDEN DESTEKLİYOR?

Programda Fatih Altaylı gündemdeki soruyu Kılıçdaroğlu'na sordu. Altaylı'nın, "Bugüne kadar Doğan Grubu ve medya İstanbul'da kimi desteklediyse kaybetti. Şimdi de sizi destekliyor. Doğan Grubu sizi neden destekliyor?" şeklindeki sorusuna cevap veren Kılıçdaroğlu, bunun nedenini kendisinin de bilmediğini söyledi.

"Biz sayın Aydın Doğan'la mahkemelik olduk. Hakkımda açtığı dava hala sürüyor" diyen Kalıçdaroğlu, İstanbul'da seçimi kazanacağından emin olduğunu da sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
5 Yorum