
Dr. Ahmet Basa Başaranda
AK Parti Pazar Belediye Başkan adayı Dr. Ahmet Basa, Başaran Sitesinde seçmenlerle bir araya gelip projelerini anlattı.
CENGİZ YILDIRIM
Pazar Belediye Başkan adayı Dr. Ahmet Basa, 'AK Belediyeler, Marka Şehirler' içerisine Pazar'ı da eklemek için son 2 gün kaldığını belirterek, seçmenden yeni heyecan ve değişim için oy istedi.
Pazar Mahallesi Dikmen Caddesi'ndeki Başaran Sitesi Lokali'nde seçmenlerle bir araya gelen AK Parti Pazar Belediye Başkan adayı Dr. Ahmet Basa, 29 Mart günü yapılacak mahalli idareler seçiminde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın yüzünü güldürecek bir sonuçla seçimi kazanmak istediklerini söyledi.
Seçim çalışmaları boyunca vatandaşların sorunlarını tek tek not ettiklerini söyleyen Dr. Basa, Ben Pazar'da yaşayan bir insan olarak zaten eksikleri, sorunları bire bir görüp yaşayan insanım. Ancak, özellikle mahallelerden gelen istek ve şikâyetleri de yine tek tek not aldık. Ev ev İnşallah sizlerin desteğiyle Pazar Belediyesini devralıp kolları sıvayacak ve bu eksikleri tamamlayacağız. İlk 1,5 yıllık dönemimizde şehir içi ve mahallelerin acil ihtiyacı olan sorunlarına öncelik verip bitireceğimizin sözünü burada da tekrarlıyorum. dedi.
Dr Ahmet Basa, ilçenin en büyük yerleşim merkezi olan Pazar Mahallesinde bir ilköğretim okulu açılması için girişimde bulunduklarını da kaydederek, Taşınan cezaevinin olduğu yerde bir ilköğretim okulu yapılması için partimiz devreye girdi. Burada Belediyemizin de desteğiyle çok amaçlı bir ilköğretim okulu yapacağız. Ayrıca karmaşık bir yapı halindeki bu bölgede çocuklarımızın oyun oynayabileceği bir alan geliştirip burayı sosyal etkinlik sahası yapacağız. Her şeyden önce tabii ki seçimleri yüksek bir oy oranıyla kazanıp, Pazar'ı da AK Belediyeler, Marka Şehirler' arasına eklememiz gerekiyor. Bu seçimler Pazar için büyük fırsattır. İnşallah 29 Mart günü AK Parti Belediyeciliğiyle Pazar'ı tanıştıracağız. diye konuştu.
HABERE YORUM KAT