1. HABERLER

  2. YURT VE DÜNYA

  3. Düşen uçakta bilim adamları vardı
Düşen uçakta bilim adamları vardı

Düşen uçakta bilim adamları vardı

Düşen uçakta hayatını kaybedenler arasında, konferansa katılmak için Isparta'ya giden önemli bilimadamları da vardı.

A+A-

Isparta yakınlarında düşen Atlasjet uçağında ölen yolcular arasında Süleyman Demirel Üniversitesi'nin davetlisi olarak, konferans vermek üzere gelen bilim adamlarının da bulunduğu öğrenildi.

SDÜ Fen Edebiyat Fakültesi'nce bugün düzenlenecek ''Ulusal Türk Hızlandırıcı Merkezi Projesi 4. Çalıştayı''na katılmak üzere Atlasjet uçağına binen ve hayatlarını kaybettikleri bildirilen yolcular arasında, Boğaziçi Üniversitesi'nden Prof. Dr. Engin Arık, Araştırma Görevlisi Özgen Berkol Doğan, Yüksek Lisans Öğrencisi Engin Abat ile Doğuş Üniversitesi'nden Prof. Dr. Şenel Fatma Boydağ, Doç. Dr. İskender Hikmet ve Araştırma Görevlisi Mustafa Fidan da bulunuyor.

ÇALIŞTAY İPTAL EDİLDİ
Süleyman Demirel Üniversitesi'nce (SDÜ) düzenlenen, ''Ulusal Türk Hızlandırıcı Merkezi Projesi 4. Çalıştayı'', katılımcı bilim adamlarının, Keçiborlu ilçesi yakınlarında düşen Atlasjet uçağında hayatını kaybetmeleri üzerine iptal edildi. TÜBİTAK ile Devlet Planlama Teşkilatı'nın desteğiyle 10 üniversite tarafından yürütülen ''Ulusal Türk Hızlandırıcı Merkezi Projesi 4. Çalıştayı'' bugün SDÜ'nün Eğirdir ilçesindeki Mavigöl Uygulama Oteli'nde başlayacaktı. Ancak kaza üzerine çalıştayın iptal edildiği bildirildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız