1. HABERLER

  2. YURT VE DÜNYA

  3. Enkaza henüz ulaşılamadı
Enkaza henüz ulaşılamadı

Enkaza henüz ulaşılamadı

BBP Genel Sekreteri Yalçın Topçu, kaza ile tekrar kameralar karşısına geçti. Topçu'nun açıklaması şöyle:

A+A-

21:18 BBP GENEL MERKEZİ: ENKAZA HENÜZ ULAŞILAMADI

BBP Genel Sekreteri Yalçın Topçu, kaza ile tekrar kameralar karşısına geçti. Topçu'nun açıklaması şöyle:

Sayın Cumhurbaşkanımıza öncelikle ilgisi için teşekkür ediyoruz. Sayın Başbakan da bizi 3 kez aramış ve son bilgileri bizlerle paylaştı.

5 dakika önce Ulaştırma Bakanımız bizi aradı. Bölgede hava şartlarından dolayı şuanda helikopter enkazı ve yaralılara ulaşılmadığı bilgisi aldık. Gerek görüldüğü takdirde tekrar basını bilgilendireceğiz. Sayın Genel Başkanımız ve partili arkadaşlarımıza ulaşmak için ne gerekiyorsa yapılıyor. Sayın Genel Başkanımız 40 yıllık siyasi hayatında kadere tam teslim olmuş bir şahsiyettir. Bizim devletimizden aldığımız tüm bilgiler basın yoluyla kamuoyu ile palaşılıyor. Partimizde kriz merkezi kurduk. 6 arkdaşımız daha bu çalışma içinde. Bizim dışımızda yapılan tüm açıklamaları dikkate almayınız. Allah'ın yardımıyla bu krizi aşacağız. Allah'ın yardımıyla ve devletimizin çabası ile bunu aşacağız. Sayın Başbakanımız bizzat olayla ilgileniyor. O bölge şuanda dağlık. Sis var. Başka felaketlere sebep olmamak için titiz çalışmalar sürüyor. Bilgi Başbakanlık ve bizden verilecek. Bilgi kirliliğine yol açmamak için kulaktan dolma haberlere itibar etmeyiniz' dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız