1. HABERLER

  2. YURT VE DÜNYA

  3. Erdoğan: Gerekirse dava açarız
Erdoğan: Gerekirse dava açarız

Erdoğan: Gerekirse dava açarız

Başbakan Erdoğan, AK Parti hakkında oyunlar oynanması karşısında sessiz kalmayacaklarını söyledi.

A+A-

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, ''İşte son günlerde, gazetelerin yaptığı haberleri görüyorsunuz. AK Parti üzerinde oynanması düşünülen oyunları görüyorsunuz. Şu anda bizler de bunları araştırıyoruz. Gerekirse biz de ilgililerle onlara yönelik olarak davaları açacağız'' dedi.

Erdoğan, Şanlıurfa Atatürk Spor Salonu'nda düzenlenen partisinin il kongresinde yaptığı konuşmada, 29 Mart seçimlerinden zaferle çıktıkları halde kendi muhasebelerini yaptıklarını ancak CHP Genel Başkanı Baykal'ın her seçimde geride kalmasına rağmen muhasebesini yapmadığını ifade etti.

''Onlar Türkiye'nin etrafında düşman ürettiler. Biz geldik dostlar ürettik'' diyen Erdoğan, şöyle devam etti:

''İşte son günlerde, gazetelerin yaptığı haberleri görüyorsunuz. AK Parti üzerinde oynanması düşünülen oyunları görüyorsunuz. Şu anda bizler de bunları araştırıyoruz. Gerekirse biz de ilgililerle onlara yönelik olarak davaları açacağız. Bunlardan geri duramayız. Demokratik bir ortamda AK Parti'ye karşı yapılan bu gayri hukuki sürece seyirci kalamayız.''

"KAYBETMİŞ BİR MUHALEFETİN ASILSIZ İDDİALARI"

Başbakan Erdoğan son 1 ay içerisinde Meclis'te yaşanan tartışmaları da gündeme getirerek, sınırdaki mayınların, olabilecek en ucuz bedelle, en güvenilir ve en sağlıklı şekilde temizliğini yapacaklarını ifade etti. "Şartnamenin içerisinde İsrail'in yer almadığını" yineleyen Erdoğan, "Nereden çıkardınız bu İsrail'i? Olmayan bir şey, hiç ilgisi alakası yok. Bu iddiaların tamamı yalandır. Burada yabancıların gelip yerleşeceği, sınır güvenliğimizin tehdit altına sokulacağı, bu toprakların peşkeş çekileceği şeklindeki iddiaların tümü hırçın, kaybetmiş, paniklemiş bir muhalefetin asılsız iddialarıdır'' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız