1. HABERLER

  2. YURT VE DÜNYA

  3. ERGENEKON MESAJ MI VERDİ?
ERGENEKON MESAJ MI VERDİ?

ERGENEKON MESAJ MI VERDİ?

4 Adet Havan Mermisi atılan ancak vurulamayan Selimiye Kışlası'nda 1. Ordu Komutanlığı binası var. Peki 1. Ordu'nun Ergenekoncular için şifresi ne?

A+A-

HEDEF SELİMİYE KIŞLASIYDI!
İstanbul'da sabah saatlerinde meydana gelen ard arda patlamalarda önce Üsküdar Belediyesi'nin hedef alındığı zannedilmişti.

Ancak daha sonra patlamaların bomba değil havan atışı sonucu yaşandığı ortaya çıkmıştı.

Karacaahmet Mezarlığı'ndan yapılan atışlarda havan mermilerinin istikameti Selimiye Kışlası'ydı.

Kışla'nın içinde 1. Ordu Komutanlığı binası var.

ERGENEKON VE 1. ORDU
Ergenekon iddianamesinde Ergenekon Terör Örgütü üyelerinin 1. Ordu ile ilgili yaptığı konuşmalar geçiyor.

Ergenekoncular 1. Ordu'ya "ŞATO" diyorlar ve Şato'nun önemi üzerinde uzun uzun duruyorlar.

Ergenekon iddianamesinin eklerinde, tutuklu sanık Doç. Ümit Sayın ile dönemin Adli Tıp Enstitüsü Müdürü ve Hürriyet Gazetesi Yazarı Prof. Dr. Sevil Atasoy arasında 2007 yılında geçen chat konuşmalarında bu konu açıkça yeralıyor.

Konuşmalarda Ümit Sayın, 'Şato' olarak şifrelendirdikleri 1. Ordu Komutanlığı'na çağrılacağını ifade ediyor. Sayın ŞATO hakkında çarpıcı tespitler yapıyor ve "Şatoya bir kez çağrılanlar bir daha dönmezler ve değişirler" diyor.

Sayın yine farklı bir konuşmasında Ertuğrul Özkök'ün de Şato'ya çağrılıp konuşulduğunu, ve çizgisinde değişim olduğunu söylüyor.

Ergenekoncuların ŞATO dedikleri 1. Ordu'nun hedef alınması, hem de İstanbul'un göbeğinde "havan mermisiyle" yapılacak kadar fütursuzca hedef alınması bir mesaj mı?

Zaman gösterecek.....

Aktifhaber....

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız