1. HABERLER

  2. YURT VE DÜNYA

  3. Ergenekon'dan tehdit alıyorum!
Ergenekon'dan tehdit alıyorum!

Ergenekon'dan tehdit alıyorum!

Başbakan Erdoğan, Ergenekon operasyonu nedeniyle aldığı tehditleri açıkladı.

A+A-

Erdoğan, dün Kral FM'de düzenlenen radyo programına katılarak “Gezegen Mehmet” adıyla program yapan radyonun Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Akbay'ın gündemdeki konulara ilişkin sorularını yanıtladı. 

Başbakan: Ergenekon için içte ve dışta tehdit alıyorum
Başbakan Erdoğan, Ergenekon soruşturması nedeniyle hem içeriden hem de dış ülkelerden tehdit aldığını açıkladı. Erdoğan dün Kanal 24'ün sorularını yanıtlarken özetle şunları söyledi:

DIŞARIDAN TEHDİTLER: ('Ergenekonla ilgili bedel ödemeye hazırım dediniz, tehdit mi alıyorsunuz?' sorusu üzerine): Tedhitler oluyor, bu tehditler malesef içeriden ve dışarıdan oluyor. Ergenekoncular var, onların dışında da var. Ülke dışından da. Mafya çete bunların tabiatında, ruhunda var.

SAVCININ ARKASINDAYIZ: İtalya'da savcının bir açıklaması var; 'Eğer hükümet benim arkamda durmasaydı ben temiz eller operasyonunu gerçekleştiremezdim.' Türkiye'de şimdi bizim yaptığımız bu.

PADİŞAH PANKARTI YANLIŞ: Ben pankartı görmedim. Yanlış yapmışlar, terbiye dışı bir şey. Provakatif bir şey. Bunlar Rizeli, mizah olarak mı inandırıcı olmak için mi yapmışlar.

ÇALKANTI DÖNEMİ, HERKES GARDINI ALIYOR: ('Karadayı ile ilgili 4 kaset yayınlandı. Kaset savaşlarını nasıl değerlendiriyorsunuz?' sorusu): Resmi kanalların dışında da dinlenebilirsiniz. Resmi makamların yapması söz konusu değil. Yine tedbirler almanın gayreti içinde olacağız. Bu işin mahremiyeti çok önemli. Ama tedbiri yüzde 100 alamıyorsunuz. Orada da kaçak var. İnsanların mahremiyetine girmek ciddi hukuk ihlali. Bunu korumamız lazım. Bu hepimize lazım. Her şeyi kanunla sağlayamazsınız. Çalkantı dönemi. Herkes gardını alıyor.

KASETLER YOK FARZEDİLEMEZ: Her gün CD, kasetler ortaya çıkıyor. Buralarda ilginç şeyler ortaya çıkıyor. Ülkemizde neler olmuş. Bunları yok farz etmek mümkün mü?

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız