1. HABERLER

  2. YURT VE DÜNYA

  3. Ergenekon'un bedelini öderim!
Ergenekon'un bedelini öderim!

Ergenekon'un bedelini öderim!

Başbakan Erdoğan'ın, Ergenekon'la ilgili en çarpıcı cümleleri...

A+A-

Başbakan Tayyip Erdoğan, gövde gösterisi yaptığı Diyarbakır mitinginden dönüşünde Ana uçağında bir grup medya yöneticisine değerlendirmelerde bulundu.

Erdoğan, Ergenekon'a ilişkin bugüne kadar kendisinden ilk defa duyulan şu yorumu yaptı: 'Şu anda yaptıklarımızın bedeli şimdi değil gelecekte olacak. Ama biz bu bedeli düşünmüyoruz.'

ERGENEKON'UN BEDELİ: ('Ergenekon operasyonunun yavaşladığına ilişkin değerlendirmeler var. Ne düşünüyorsunuz?' sorusu üzerine ellerini iki yana açarak 'İnsaf' dedi ve devam etti)

"Bölge halkının en çok mutlu olduğu açılımlardan bir tanesi Ergenekon'dur. Bu kamuoyu araştırmalarında da çıkıyor. Bu konunun peşini bırakacak değiliz. Yani bu olay nereye varırsa varsın devam edeceğiz. Ama takdir edersiniz ki biz yasamanın içinde varız, yürütmede varız. Ama yargıda biz yokuz. Yargıya müdahale gücümüz de yok. Yargıdan beklenen bizden beklenirse bize haksızlık olur. Kaldı ki şu anda yaptıklarımızın bedeli şimdi değil gelecekte olacak. Ama biz bu bedeli düşünmüyoruz. Şimdi biz ülkemize bedel ödetmek istemiyoruz. Bu işin yavaşlaması diye bir şey olmaz."

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
1 Yorum