1. HABERLER

  2. YURT VE DÜNYA

  3. Esnaf Odası’ndan Polis’e ziyaret
Esnaf Odası’ndan Polis’e ziyaret

Esnaf Odası’ndan Polis’e ziyaret

Polis Teşkilatının 163. kuruluş yıl dönümünde Pazar Esnaf ve Sanatkârlar Odası Yönetim Kurulu Emniyet Müdürü Mustafa Kavruk'u makamında ziyaret etti.

A+A-

Pazar Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Turgut Sağbaş ile Yönetim Kurulu üyeleri, Türk Polis Teşkilatının 163. kuruluş yıl dönümü etkinlikleri kapsamında İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Kavruk'u makamında ziyaret ederek başarı dileklerinde bulundular.
Türk Polisi'nin özellikle son dönemde önemli başarılara imza atarak huzur ve güvenin teminatı olduğunu vurgulayan Pazar Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Turgut Sağbaş, “Tüm ülkede olduğu gibi ilçemizde de son dönemlerde huzur ve asayişin gözle görülür şekilde düzene binmesinden dolayı sizlere teşekkür ediyor, başarılar diliyoruz” dedi.

Pazar İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Kavruk da Esnaf Odası Başkanı ve Yönetim Kurulu üyelerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, “İlçemizde son dönem olaylarda düşüş var. Burada emniyet mensuplarımızın gece gündüz özveriyle yaptıkları çalışmaların yanında halkımızın ve esnafımızın da duyarlılığının büyük payı vardır. Halkın polise destek olması, kentin huzuru ve asayişinin de düzelmesi anlamında çok önemlidir. Suç ve suçlunun ihbarı bu anlamda çok önemlidir. Suçlular zaten diken üzerindedir. Belki de bir ihbar onların adalet önünde hesabının kesilmesi anlamına gelecektir. Devletten güçlü bir mekanizma mı var? Bu nedenle vatandaşlarımızın ihbar konusunu göz ardı etmemelerini ve emniyet güçlerine yardımcı olmalarını bekliyoruz.” Dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız