
Fındıklı'da boğulma olayları
Rizenin Fındıklı ilçesinde meydana gelen 2 ayrı olayda balık tutarken dereye düşen 2 kişi boğulmak üzereyken kurtarıldı.
CANER KARATAŞ
Edinilen bilgiye göre, ilçeye bağlı Aslandere köyünün Gürcüdüzü mevkiinde balık tutan Ender Ermiş (22), balık tutmak için üstünde durduğu kayadan ayağı kayınca yuvarlanarak dereye düştü.
Çevredekiler yardımı ile dereden çıkartılarak kurtarılan Ermiş, önce Fındıklı Bölge Guatr Araştırma ve Tedavi Merkezi’ne buradan da Rize Devlet Hastanesi’ne sevk edilerek tedavi altına alındı.
İlçenin Merkez mahallesinde ise Arılı Deresi’nin denize döküldüğü mevkide arkadaşları ile birlikte balık tutan Hüseyin Kar (42) dengesini kaybederek dereye düştü.
Akıntıyla denize sürüklenen Kar, bağırarak arkadaşlarından yardım istedi. Arkadaşlarının polise haber vermesi üzerine Kar, olay yerine çağrılan AKUT ekipleri tarafından denizden çıkarıldı.
Fındıklı Bölge Guatr Araştırma ve Tedavi Merkezi’nde kaldırılan Kar’ın durumunun iyi olduğu bildirildi.
HABERE YORUM KAT