![GÜNAYDIN'DAN KENTSEL DÖNÜŞÜM VAADİ](https://d.pazar53.com/news/45739.jpg)
GÜNAYDIN'DAN KENTSEL DÖNÜŞÜM VAADİ
AK Parti Pazar Belediye Başkan aday adaylarından İlhami Günaydın, seçilmesi halinde Pazar’ın kentsel dönüşümü için mücadele vereceğini söyledi.
Esnaf ve vatandaşlarla hasbıhal eden Günaydın, “Pazar alt yapısını büyük oranda tamamladı. Bundan sonraki hedef; daha yaşanabilir ve modern bir kent için kentsel dönüşüm projesini başlatmaktır.” dedi.
Günaydın, aday adaylığı sürecinin devam ettiğini ifade ederek, “İnşallah nasip olur da aday gösterilir ve halkımızın teveccühleriyle başkan seçilirsem kentsel dönüşüm projesini başlatacağım. Pazar’ın altyapı ve mahalle yolları konusunda eksiği kalmamıştır. Ben göreve gelirsem ilk olarak modern ve yaşanabilir bir kent projesi ışığında tarihi şehrimiz Pazar’a yakışır bir kentsel dönüşüm planını hayata geçirmeyi düşünüyorum.” diye konuştu.
Kendisinin, farklı işlerle iştigal eden birisi olmadığının da altını çizen Günaydın, “Ben şahsi, ailevi işlerle uğraşacak, vaktini mesaisi dışında geçirecek birisi değilim. Seçilirsem kendimi belediye hizmetlerine adayacağım. Başka hiçbir işim, uğraşım olmayacak. Sadece ve sadece Pazar Belediyesi için koşturacağım. İnanıyorum ki halkımızn da destekleriyle Pazar’ın çutasını yükselteceğiz.” ifadelerini kullandı.
HABERE YORUM KAT