1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Gürcistan ile ticaret gelişecek
Gürcistan ile ticaret gelişecek

Gürcistan ile ticaret gelişecek

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneğince (MÜSİAD) Gürcistan'ın Batum ve Tiflis şehirlerine iş gezisi düzenlendi.

A+A-

MÜSİAD Rize Şubesinden yapılan yazılı açıklamada, Batum ve Tiflis şehirlerine düzenlenen geziye Rize şubesinden 5 kişilik heyetin katıldığı belirtildi.

Gezide Acara Özerk Yönetimi Başbakanı Levan Varşolamidze ile görüşüldüğü, daha sonra Batum'daki Türk iş adamlarının gereksinimleri hakkında yapılan bilgilendirme toplantısına katıldıkları anlatılan açıklamada, heyetin daha sonra Tiflis'e giderek Başbakan Yardımcısı ve Entegrasyondan Sorumlu Devlet Bakanı Giorgi Baramidzeile ile görüştüğü kaydedildi.
23082
Ziyaretlerin çok verimli olduğu, yararlı iş görüşmeleri yapıldığı belirtilen açıklamada, gezide Gürcistan'ın Türk iş adamları için iyi fırsatlar sunduğunun görüldüğü duyuruldu.
23083

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız