1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Hamsinin kilosu 2,5 YTL'ye düştü
Hamsinin kilosu 2,5 YTL'ye düştü

Hamsinin kilosu 2,5 YTL'ye düştü

Geçen hafta 5 YTL ile tezgahta yerini alan Karadeniz hamsisinin kilosu 2,5 YTL'ye kadar geriledi. Fiyatın daha da düşmesi bekleniyor.

A+A-

Havaların sıcak gitmesi nedeniyle Karadeniz hamsisi tezgâhta yerini geç aldı. Son birkaç gündür yağışlı ve soğuk havanın etkisiyle Hopa tarafında bol miktarda hamsi çıkmaya başladığını ifade eden balıkçılar, “Kış şartlarını kendini hissettirmeye başladı. Yavaş yavaş hamsi de bollanacak. İlk zaman 5 YTL'den satışı yapılan hamsinin 2 günde fiyatı yarı yarıya düştü. Bu da demek oluyor ki ilerleyen günlerde yine geçen yıl olduğu gibi bol miktarda ucuz fiyata hamsi tezgâhta yerini alacak.” Şeklinde konuştular.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız