1. HABERLER

  2. YURT VE DÜNYA

  3. Havacı Komutan'ın ses kaydı
Havacı Komutan'ın ses kaydı

Havacı Komutan'ın ses kaydı

Denizci Kurmay Albay Karayel'in ses kaydı internete düştü. Kara Kuvvetleri'ne yönelik ağır eleştiriler var. Özellikle "deve kuşu" eleştirisi oldukça sert...

A+A-

Video Paylaşım siteleri resmen savaş alanına döndü. Gün geçmiyor ki bir TSK mensubunun ses, telefon ya da video kaydı internete düşmesin. Son örnek Deniz Kuvvetleri'nden.

Deniz Kuvvetleri Komutanlığı'nda görevli kurmay Albay Vurgun Karayel'in Eğitim Komutanı olarak geleceğin genç subaylarına verdiği seminerde, yaptığı iddia edilen konuşma video paylaşım sitesi http://media.putfile.com isimli siteye düştü.

DKKK Karamürselbey Eğitim Merkezi'nde yapıldığı iddia edilen konuşmada, Albay Karayel'in özellikle Kara Kuvvetleri Komutanlığı'na yönelik sert eleştirileri bulunuyor.

Ses kaydında, Türkiye'de darbe döneminin nasıl kapanacağından, Kara Kuvvetleri'nde yapılan harcamalar ve eğitim sistemine kadar çok çarpıcı açıklamalar var. Özellikle Kara Kuvvetleri'ne yönelik "deve kuşu, inek, at" gibi eleştiriler var.

Kara Kuvvetleri'ne yönelik eleştirilere genç havacı subayların kahkahayla karşılık verdikleri ses kaydına yansıyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız