1. HABERLER

  2. YURT VE DÜNYA

  3. Hepimiz Ogün'üz, hepimiz hırsızız!
Hepimiz Ogün'üz, hepimiz hırsızız!

Hepimiz Ogün'üz, hepimiz hırsızız!

Aktifhaber'i, 'Hepimiz Ogün Samast'ız' diye hack eden aşırı milliyetçi hackerler, milletin kredi kartlarını kopyalayıp hırsızlık yapmışlar!

A+A-

Aktifhaber’e yapılan ırkçı saldırıyla ilgili adli süreçte önemli gelişme. Sitenin ana sayfasını kırarak, yerine ırkçı sloganlar yazan Hacker ekibi Kayseri Polisi’nin yaptığı operasyonla çökertildi.

Önceki yıl Aktifhaber’in ana sayfasını kıran Aspava ve Codecryer kod adlı iki hackerın yönettiği çete yakayı ele verdi. Aktifhaber’in ana sayfasının görüntüsünü yok ederek yerine “Hepimiz Ogün Samast'ız” yazan ve Kürtlere, Ermenilere kısacası Türklerin dışındaki tüm milletlere ağır ve ırkçı hakaretler yazan çetenin ele başları tutuklandı.

MİLLİYETÇİYİZ DEYİP VURGUN YAPMIŞLAR
Kayseri polisinin yaptığı operasyon sonrasında yakalanan ve aşırı milliyetçi görünüm veren hackerların aynı zamanda çok sayıda kişinin kredi kartı şifrelerini de kırdıkları tespit edildi. Bankaların da devreye girmesiyle, çok sayıda kişi şikayetçi konumuna gelirken, hackerların kamu kurumları dahil pek çok internet sitesini çökerttikleri tespit edildi.

Bilgisayarlarına ve serverlarına el konan hacker ekibiyle ilgili iddianame tamamlanırken, ağır maddi cezalarla birlikte, uzun sürecek bir hapis dönemi Aspava ve Codecryer’i bekliyor. (Aktifhaber.com)

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız