1. HABERLER

  2. YURT VE DÜNYA

  3. Hürriyet Tel Aviv'den yazıyor!
Hürriyet Tel Aviv'den yazıyor!

Hürriyet Tel Aviv'den yazıyor!

Hürriyet gazetesi dün sür manşet, Tel Aviv'den İsrail halkının Türkiye Başbakanı Erdoğan'a olan tepkisini gündeme taşıdı.

A+A-

Başbakan Tayyip Erdoğan'ın Davos Zirvesi'nde, İsrail Cumhurbaşkanı Şimon Peres'e yönelik sert eleştirilerine temkinli yaklaşan Hürriyet gazetesi, başbakanın Davos çıkışını İsrail'in başkenti Tel Aviv'den gördü.

İsrail saldırılarında büyük yıkım yaşayan Gazzelilerin fikirlerine yer vermeyen gazete, dünkü haberinde İsraillileri büyük bir mağduriyet içinde gibi gösterdi. Gazetenin İsrail'e gönderdiği muhabirinin Tel Aviv sokaklarında dolaşarak yaptığı görüşmeleri dün sürmanşetten bir sayfa ayırarak veren gazete, son tartışmalarla birlikte İsrail'den Türkiye'ye gelen turist oranında ciddi bir azalma olduğunu öne sürdü.

Gazete, Başbakan Erdoğan'ın çıkışının ardından Türkiye'de Yahudilere yönelik ciddi bir tepkinin olduğunu, Yahudilerin bu nedenle kaygı içinde olduğu iddialarına yer verdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
4 Yorum