
Huzurevi sakinlerine yemek verdi
Pazar Belediye Başkanı Hikmet Hatırnaz, Trabzon Huzurevi'nde kalan yaşlılar için yemek verdi.
A+A-
NACİ GÜVEN
Rize'nin Pazar ilçesi Belediye Başkanı Hikmet Hatırnaz, Trabzon Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi sakinleri için düzenlenen yemekte yaptığı konuşmada, yaşlıların, milletin bir emaneti olduğunu, yaşlılara verilen önemin artması için herkesin daha fazla özen göstermesi gerektiğini ifade etti.
Hatırnaz, yaşlı insanların gönüllerini alabilmek, gönüllerini rahat tutmak, onlara en güzel en iyi şekilde bakmanın görevleri olduğunu vurgulayarak, ''Biz bunu bu şekilde düşünüyoruz. Elimizden gelenin en iyisini yapıyoruz. Bu bakımdan yaşlı büyüklerimizi ilçemize davet ederek hem gönüllerini aldık hemde değişik bir gün geçirmelerini sağladık'' dedi.
HABERE YORUM KAT
HER ALANDA HER YERDE HATIRNAZ.GERÇEKTEN ÇALIŞKAN VE ÖRNEK BİR BAŞKAN.BAŞARILARININ DEVAMINI DİLERİM.SAYGILAR
Yanıtla (0) (0)ya bu bizim başkan adam gibi adam chp ye hayatımda oy vermedım ama bu yıl tam destek herzaman destek baskana
Yanıtla (0) (0)pazar belediye başkanı hikmet hatırnaza gerçekten helal olsun...
Yanıtla (0) (0)helal sana başkan gerçekten iyi bir duyarlılık örneği....
Yanıtla (0) (0)