
İki sürücüye de tutuklama çıktı
Rizenin Çayeli İlçesinde 4 Gürcistan vatandaşının ölümü ile sonuçlanan trafik kazasında, kazaya karışan iki aracın sürücüsü de tuklandı.
GÖKTÜRK FIRAT
Rize’nin Çayeli İlçesi Madenli Kavşağı’nda meydana gelen trafik kazasında Artvin istikametinden Rize istikametine gitmekte olan Doment Shainidze yönetimindeki CAC 829 Gürcistan plakalı otomobil hatalı U dönüşü yapınca karşı yönden gelmekte olan Taner Yelkenci yönetimindeki 53 EC 294 plakalı kamyonet ile çarpışmıştı.
Kazada otomobil içerisinde bulunan Gürcistan uyruklu Suhushana Avjishvili, Zaur Abashidze ve Mziatse Tshladze ile kimliği belirlenemeyen 1 Gürcistan uyruklu şahıs hayatını kaybederken, Nodar Zoidze, sürücü Doment Shainidze ve kamyonet sürücüsü Taner Yelkenci yaralanmıştı.
Taner Yelkenci ile diğer aracın sürücüsü Doment Shainidze tedavilerinin ardından bugün Çayeli Adliyesi’ne gönderilerek çıkartıldıkları mahkeme tarafından tutuklanarak Kalkandere L Tipi Cezaevi’ne konuldular.
Polis tutanaklarına göre kazada Gürcistan plakalı aracın yüzde 88 oranında suçlu bulunduğu öğrenildi.
İLGİLİ HABER:Rize'de feci kaza: 4 ölü 3 yaralı
HABERE YORUM KAT