1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. TRABZON

  4. İntiharın ardından dram çıktı
İntiharın ardından dram çıktı

İntiharın ardından dram çıktı

İntihar eden vatandaşın üzerinden çıkan "Borçlarımı ödeyemedim, herkesi sıkıntıya soktum, hoşçakalın yavrularım" notu herkesi duygulandırdı...

A+A-

Trabzon'un Toklu Mahallesi Yeni Sahil Yolu deniz kenarındaki kayalık üzerinde dün saat 16:00 sıralarında başına tek kurşun sıkmak suretiyle intihar eden Gökhan Felek'in (46) borç yüzünden intihar ettiği anlaşıldı.
Felek'in üzerinden bir adet ruhsatsız silahın yanı sıra ölümünden kimsenin sorumlu olmadığını belirten bir not çıkarken, bir süreden beri işsiz olduğu öğrenildi.
Herkesin kendisine hakkını helal etmesini isteyen Felek, "Ben Gökhan Felek bu iş bitmeli, hiç kimse sorumlu değildir. Borçlarımı artık ödeyemiyorum, herkesi sıkıntıya soktum, rezil ettim. Hiç kimsenin bir sorumluluğu yoktur. Herkes hakkını helal etsin. Hoşçakalın yavrularım" diyerek imzalı bir not bıraktı.
Evli ve 3 çocuk babası Gökhan Felek'in bir süre önce bir mobilya sektöründe bölge müdürü olarak görev yaptığı, ancak 5-6 aydan beri işsiz olduğu belirtildi. Felek'in cenazesi yapılan otopsinin ardından memleketi Ordu'da toprağa verildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
1 Yorum